Degust productors art@sans

Degust productors art@sans

Tria i remena

Les nostres conserves artesanes

Tomata pelada

Tomata escaldada amb aigua calenta per pelar-la més fàcilment, és important no sotmetre la tomata massa temps a altes temperatures perquè perdrien propietats i vitamines.

Un cop pelada la posem ben apretada per evitar bosses d'aire dins del pot i tapem.

Al bany Maria durant 20 minuts.

Ingedients: Tomata

Formats: 760 g i 470 g

Tomata cuita

Per fer aquesta salsa de tomata utilitzem les tomates més madures, netes i lliures de taques i cops. Separem la pell i les llavors de la polpa, que posem al foc a foc lent per reduir la quantitat d'aigua i aconseguir així la densitat i l'espessor desitjades.

Formats: 760 g, 370 g, 240 g

Melmelades

Les melmelades Degust_art@sans estan fetes amb la fruita dels nostres camps recollida en el seu punt òptim de maduresa i seguint les receptes que a casa nostra han passat de generació en generació però adaptades a les exigències dels gustos actuals, per això hem reduït la quantitat de sucre en detriment de la cultura ancestral de la conservació.

Varietats:

Melmelada de préssec, pera, poma i pruna

Melmelada de figa, tomata i carabassa

Almívar de pera i préssec 


L'almívar és un concentrat de sucre i fructosa que, a més de conservar la fruita, aporta un toc extra de dolçor ja que per aconseguir una textura dura i carnosa el préssec o la pera han de collir-se i elaborar-se quan la fruita encara està dura i ferma a l'arbre, cosa que impedeix que s'hagin format tots els sucres que caracteritzen una fruita madura.

Per això és important escollir unes varietats adequades. Per a la pera utilitzem la varietat Williams, una pera de carn forta i blanca, amb una concentració alta de sucres "primerencs".

Els préssecs més adequats són de varietats tardanes, préssec de setembre, que són menys sucosos, o sigui que tenen una polpa més dura i una dolçor adequada.

Els nostres sucs naturals

Els nostres sucs són polpa de fruita triturada, densa i gustosa. Són espessos i deliciosos.


Munta't la teva cistella...

 .

Marcel Farré Florensa